Archicad SE 2021 е професионално
BIM решение за 1450€

  Купи постоянен лиценз

Archicad Start Edition 2021

Archicad Start Edition 2021 притежава много от възможностите и предимствата на Archicad 24 на значително по-ниска цена. Той включва пълния работен процес на BIM с набор от функции и цена, съобразени с нуждите на малките архитектурни практики.

ArchiCAD STAR(T) Edition 2021

Еднократно плащане Еднократно плащане

Тази версия на Archicad е по-евтина от пълната и няма текущи годишни разходи за поддръжка. Сега на -60% от стойността на Archicad 24.

Създаден специално за малки архитектурни бюра Създаден специално за малки архитектурни бюра

Start Edition е съобразена с нуждите на малките архитектурни практики и архитектите на свободна практика, които проектират и изготвят документация, без да е необходимо да работят едновременно с колеги по проект.

Актуализация до Archicad 24 Актуализация до Archicad 24

Можете да направите актуализация до пълната версия на Archicad по всяко време и да продължите да работите по предишните си проекти, стартирани с Archicad Start Edition 2021.

Купете сега постоянен лиценз за ArchiCAD SE 2021.

  Купи постоянен лиценз

Archicad Start Edition е най-добрата алтернатива на абонаментния модел на предлагане

Наборите от инструменти и функции, предлагани в това издание на Archicad, включват пълния работен процес на BIM, но с някои ограничения по отношение на екипната работа, моделирането и визуализацията в сравнение с Archicad 24, които обикновено са по-важни за големите архитектурни практики. Ако имате относително малко архитектурно бюро, няколко причини правят тази версия най-добрия избор за вас.

3 причини да инвестирате в ARCHICAD Start Edition:

  1. Лицензът за ARCHICAD Start Edition е постоянен
  2. ARCHICAD Start Edition притежава всички най-важни функции, необходими за да работите пълноценно
  3. Цената на ARCHICAD Start Edition е конкурентна и достъпна

1. Лицензът за ARCHICAD Start Edition е постоянен

Това означава, че плащате еднократно и притежавате лиценза завинаги. Постоянният лиценз се превръща в предимство, когато го сравнявате с абонаментните модели. Такива модели ви позволяват да наемате софтуера само за определен период, независимо дали е за месец или за година. Така вашето лицензионно право и използването на продукта винаги ще зависят от търговските политики на доставчика на софтуер. Това технически означава, че трябва да продължите да плащате толкова дълго, колкото е необходимо, за да можете да отворите или редактирате проекта(ите) си. За малки практики и самостоятелни архитекти това би означавало повече текущи разходи. При ARCHICAD Start Edition плащате еднократно за безсрочен лиценз и решавате как да го управлявате, като вариантите пред вас са:

  1. Продължавате да използвате една и съща версия на софтуера завинаги (стига операционната система да ви позволява)
  2. Актуализирате Start Edition до следващата му версия срещу малка такса
  3. Актуализирате Start Edition до пълната версия на ArchiCAD

2. ARCHICAD Start Edition притежава пълната сила на BIM

ARCHICAD Start Edition е олицетворение на концепцията „по-малкото е повече“, позната за архитектите. Понякога се оказваме с много функции, които не ни трябват, но трябва да плащаме за тях, защото те са част от софтуерния пакет. Start Edition реализира концепцията за „по-малкото е повече“, предоставяйки най-необходимото. Тази концепция доведе до появата на напълно функционален BIM авторски софтуер на значително по-ниска цена, което го направи достъпен за малките архитектурни практики. Ето и някои от най-съществените характеристики:

+ BIM моделиране: можете да използвате този софтуер, за да създадете точен информационен модел на сградата с всички необходими инструменти, като профилирани или композитни структури, свързвания, базирани на приоритет, инструмент Shell и инструмент Morph (за моделиране на "свободни форми") и GDL обекти.

+ Документация: Имате пълните 2D функционалности за създаване на документация, базирана на вашия модел.

+ Визуализация: Тя е проста и ефективна, и въпреки че Start Edition не предлага фотореалистичен механизъм за рендeриране, тази версия предоставя два важни метода за визуализация:

+ OPEN BIM: Поддържат се всички основни формати на файлове за отворено сътрудничество, особено най-новите методи за обмен на IFC, BCF, DWG и DXF файлове.

+ Наличност: ARCHICAD Start Edition работи както на macOS, така и на Windows с много от наличните варианти за двете операционни системи.

3. Цената на ARCHICAD Start Edition е конкурентна и достъпна

С допълнителната отстъпка сега, Archicad Start Edition е с -60% по-евтин от пълната версия. Ако сравните тази еднократна инвестиция с други, които са за продукти само на абонамент (за временно ползване), ще можете да си направите сметка. С тази инвестиция ще получите:

Вземете своя ArchiCAD Start Edition 2021 сега!

Купете сега на изключително ниска цена от 1450€!

  Поръчай по имейл   Поръчай по телефон