"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Abvent

Artlantis 6: Онлайн семинар

27.04.2015

Париж, 8 април 2015 - Abvent официално обяви реализирането на Artlantis 6 - най-новата версия на самостоятелното приложение за визуализация, разработено специално за архитекти и дизайнери. Напълно нов алгоритъм за физическа симулация, нови опции за осветлението и всички останали налични функции и характеристики правят Artlantis категоричен избор за над 85 000 архитекти и дизайнери в над 80 държави.

 

Имате възможността да бъдете сред първите, които ще се запознаят с новите функции и инструменти на Artlantis. Необходимо е само да се регистрирате за предстоящия онлайн семинар. Датата е 6 май 2015г. (сряда), начален час 20.00.

Регистрирайте се тук: https://attendee.gotowebinar.com/register/8948169040145275137;jsessionid=abclvRRDHFz5WaT4etHZu 

  

  

Физичен енджин
За да създава зашеметяващи изображения, Artlantis 6 включва свой собствен Физичен енджин, който осигурява прецизност на материалите и увеличава в максимална степен качеството на физическата визуализация. Прегледът в реално време - основна концепция на Artlantis - предоставя на потребителите постоянен контрол над всяка промяна в сцената. Artlantis се откроява като единствения софтуер за визуализация, който предоставя подобно съотношение качество/скорост на изчисленията. Всички нововъведения в Artlantis следват една и съща цел - лесна употреба, качество и скорост.

 

Светлини и неоново осветление
Artlantis 6 въвежда стандартна измервателна система за осветлението, която измерва в лумени. По подразбиране Artlantis предлага 8 IES предварително зададени профила. Сега Artlantis 6 позволява да внесете IES профили, изтеглени от уебсайтовете на производители. Тези файлове се използват за симулиране на реалистично осветление във вашия проект. В допълнение неоновото осветление е напълно обновено и усъвършенствано в тази версия, което води до значителни ползи, свързани с качеството и скоростта на изчисленията.

 

Поставяне/вмъкване на терен
Когато използвате функцията поставяне на терен, Artlantis 6 предлага нов и лесен метод на проекция с по-прецизни изчисления. След подравняването на XYZ осите в 2D изглед и в прозореца за предварителен преглед, моделът се позиционира изключително лесно върху фоновото изображение. Революционно интегриран инструмент ви позволява да добавяте прозрачност към изображението на преден план директно в Artlantis.

 

Още нови характеристики на Artlantis:

 

Laser tool/Инструметът Лазер
С един клик върху референтната равнина в прозореца за предварителен преглед, можете да определите позицията и ориентацията на лазерния лъч. В сцената се появява червена линия, която може да бъде използвана за автоматично и прецизно прихващане на обекти или текстури в проекта.

 

Атмосферна оклузия
Тази нова опция в Artlantis 6 позволява на потребителите да визуализират недиректната дифузна светлина, заедно с всичките ѝ аспекти - отскачане, отразяване и пречупване, за да създадат виртуални сенки в малки зони, където естествената светлина не достига. Това внася повече дълбочина и релеф, както в интериорните, така и в екстериорните сцени.

 

White balance*
Новият параметър White balance позволява да приспособите доминантния цвят в сцената към околното осветление. Просто задайте на този параметър режим automatic color или изберете референтен цвят, който да бъде разпознаван като бял в 3D сцената.

 

*White balance е процес, при който се премахват нереалистичните цветови отливки, така че бялото да остане бяло.


Безплатна 30- дневна демо версия на Artlantis 6 може да изтеглите от тук:http://artlantis.com/en/downloads/ 

  

« Назад