"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Abvent

Artlantis 6.5 - онлайн семинар на 22 юни

21.05.2017

 

 

Каним Ви да се присъедините към живото излъчване на безплатния уебинар Artlantis 6.5, което ще се състои на 22 юни, четвъртък. Имате възможност да изберете между две опции за начален час.

 

Artlantis 6.5  - новата версия на самостоятелното приложение за визуализация, разработено от Abvent специално за архитекти и дизайнери, се гордее с напълно нов физичен енджин, нови опции при работа с осветление и редица други вълнуващи характеристики, които превръщат Artlantis в категоричен избор за архитекти и дизайнери в над 80 държави.


На 22-ри юни 2017г. имате възможността да се присъедините към някое от двете предвидени излъчвания на онлайн семинара, воден от Илдико Сабо от Abvent, която ще ви преведе през работните процеси в Artlantis, акцентирайки, разбира се, върху фантастичните нови функции и характеристики на програмата:

 

 Render Manager
 Physical sky
 Export Twinmotion
 Физичен енджин
 Осветлението и неоновото осветление.
 Поставяне на терен
 Лазерна проекция
 Атмосферна оклузия
 White balance

 

Онлайн семинарът е безплатен, но изисква регистрация.
Дата: 22-ри юни 2017г. /четвъртък/

 

Регистрационната форма ще намерите тук: https://attendee.gotowebinar.com/rt/6015778129183883522

като от падащото меню може да изберете по-удобния за вас начален час - 09.00 ч. или 15.00 ч.

 

Нямате Artlantis 6.5? Изтеглете 30-дневна пробна версия:

 

    

Инструкции за инсталация ще намерите тук: http://archicadbg.com/products/view/14/221 

 

 

За Artlantis:


Artlantis е семейство самостоятелни приложения за визуализация, разработени от Abvent специално за архитекти и дизайнери. Artlantis Render е предназначен за генериране на неподвижни фотореалистични изображения с висока резолюция, докато Artlantis Studio, освен за този тип изображения, е идеален за създаване на анимации, iVisit 3D панорами и iVisit 3D VR Обекти. Наличен на 11 езика Artlantis взаимодейства директно с ARCHICAD, Revit, SketchUp Pro, Vectorworks и Arc+. Импортът на DWF, OBJ и FBX формати, както и DXF, DWG и 3DS плъгини осигуряват безпроблемно взаимодействие с всички водещи CAD софтуери. Тематичните колекции от материали, параметрични текстури и обекти (познати като Artlantis Media) дават възможност на потребителите да симулират живи сцени в реалистична среда.
 

« Назад