"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

GRAPHISOFT спечели награда Gold Stevie за маркетинговата кампания, разработена за ARCHICAD 21

10.08.2017

Будапеща, 10 август 2017 - маркетинговата кампания на GRAPHISOFT за ARCHICAD 21  бе определена за победител и носител на наградата Gold Stevie® в категория Маркетингова кампания на годината - Софтуер по време на 14-ите годишни международни бизнес награди днес. Последната версия на ARCHICAD въвежда дългоочакваният революционен инструмент Stair Tool, който се характеризира с очакващата патент технология Predictive DesignTM на GRAPHISOFT. Наградената маркетингова кампания е фокусирана именно над тази иновация в проектирането на стълбища и парапети.

 

  

Международните бизнес награди са първата и най-значима програма за награждаване на бизнес постижения. Всички личности и организации - публични или частни, със стопанска и нестопанска цел, малки и големи, от цял свят, могат да кандидатстват за номинация. През 2017-а година бяха получени заявки от над 60 държави. Наричани Stevie, което идва от гръцката дума за коронован, наградите ще бъдат връчени на победителите на специална гала вечер, която ще се състои в Барселона, Испания на 21 октомври 2017г.  

 

Един от членовете на журито на Международните бизнес награди сподели мнението си за маркетинговата кампания на GRAPHISOFT за ARCHICAD 21 : „Никога досега не съм си помислял, че проектирането на стълбище може да бъде забавно. Сега вече вярвам, че може да е наистина приятна задача, а не както го приемах до сега - като да гледаш засъхнала боя. Видео материалите са завладяващи, моделирането на Великата китайска стена е просто велико. Първият император на Китай Цин Шъхуан и неговите архитекти сигурно щяха да се влюбят в този софтуер." 

 

„За нас е чест и гордост да получим това признание от многоуважаемото жури на Международните бизнес награди", каза Виктор Варкони, изпълнителен директор на GRAPHISOFT. „Разбира се, тази награда нямаше да е факт без нашия сплотен и креативен екип разработчици, които са се посветили на идеята да помагат на архитектите да вършат по най-добрия наюин своята работа, а именно - проектирането на страхотни сгради", добави той. 

« Назад