"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

Седма поредна година ARCHICAD е BIM продукт на годината

21.11.2017

Будапеща, 20 ноември 2017 - водещият производител на BIM архитектурен софтуер - GRAPHISOFT - обяви, че ArchiCAD 21 е спечелил престижната награда „BIM продукт на годината" на дванадесетите годишни награди на Construction Computing Magazine в Обединеното кралство. Това е седма поредна година, в която ArchiCAD е удостоен с отличие за най-добър BIM продукт.

 

  

 

Номинациите и гласуването за наградите, по-популярни под наименованието „Чуковете", са дело на професионалисти в индустрията и реални потребители, които оценяват иновативните решения, които активно се развиват и използват в днешни дни. Като едни от малкото награди, включващи използването на информационните технологии в проектирането и строителството, наградите са уважавани заради отразяването на опита на реалните потребители с продуктите. 

 

„Огромни поздравления към GRAPHISOFT за спечелената титла ‘BIM Product of the Year' за седма поредна година. Заслужена награда, доказателство и признание за продукт, който реално въплъщава идеята ‘OPEN BIM' и мощта от взаимодействието с други софтуерни продукти. Една от многото причини, поради които нашето студио избра ARCHICAD", каза Джонас Ъптън -Хенсън, Директор UHA London. 

 

  

 

Наред с престижната награда, спечелена от GRAPHISOFT, клиентът на компанията Bond Bryan Digital  спечели третото си отличие „BIM проект на годината" за проекта ‘LEGO Architecture meets BIM'. Повече за наградения проект може да научите от тук: http://bimblog.bondbryan.com/category/lego-architecture-meets-bim/ 

 

ЗА GRAPHISOFT
GRAPHISOFT® запали BIM революция през 1984 с първия в индустрията BIM софтуер за архитекти - ARCHICAD ®. GRAPHISOFT продължава да бъде лидер в индустрията с иновативните и първи по рода си решения, като революционния BIMcloud ® - първата в света среда за BIM сътрудничество в реално време; EcoDesignerTM - първото в света напълно BIM-интегрирано решение за „Зелено" проектиране; както и BIMx ® - водещото мобилно приложение за BIM визуализация.  

« Назад