"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

Solibri реализира връзка за ARCHICAD 21

22.02.2018

Хелзинки, 22 февруари 2018 - потребителите на ARCHICAD могат да се възползват от последната актуализация на уникалното разширение на Solibri, което предоставя жива връзка между ARCHICAD и Solibri Model Checker (SMC).

 

Софтуерът позволява обмен, както на цели BIM модели, така и на частични актуализации в реално време. В допълнение към изключително сигурния офлайн обмен на IFC модел, тази „жива" връзка осигурява обмен на информация в реално време. Просто проектирайте, проверете и променете/коригирайте, ако е необходимо. Само с няколко клика, ARCHICAD потребителите могат да изпратят модела в Solibri Model Checker и след проверка на модела, базирана на правила, да получат визуална информация за проблеми и неточности в ARCHICAD. 

 

„Клиентите искат полезна и надеждна информация, която да се използва за координиране на проекта, оценка на разходите, енергийни анализи и т.н.", каза Хейки Кулужарви, изпълнителен директор на Solibri. „Най-хубавото е, че тези процеси се управляват от самите проектанти, преди публикуване на моделите. Връзката поддържа всички версии на ArchiCAD от версия 16 насам", добави той. 

 

„Благодарение на тази връзка нашите общи клиенти ще се възползват от най-добрите по рода си работни процеси за осигуряване и контрол на качество и прецизност, които им позволяват да откриват грешки в дизайна и да ги коригират преди те да са довели до излишни разходи на строителната площадка", каза Петер Темешвари, директор продуктов мениджмънт, GRAPHISOFT. 

 

Повече информация за връзката Solibri-ARCHICAD, ще намаерите тук: https://www.graphisoft.com/archicad/partner_solutions/solibri_model_checker/ 

« Назад