"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

ARCHICAD e „BIM продукт на годината” за осма поредна година в Обединеното кралство

19.11.2018

BIMx отново е мобилно приложение на годината

 

 

Будапеща, 19 ноември 2018 - водещият производител на BIM софтуер за архитекти - GRAPHISOFT - обяви, че ArchiCAD 22 е спечелил престижното отличие „BIM продукт на годината" на тринадесетите годишни награди на Construction Computing Magazine в Обединеното кралство. Това е осма поредна година, в която ArchiCAD е удостоен с награда за най-добър BIM продукт. GRAPHISOFT се гордее и с друго признание от форума - многократно награждаваното приложение за представяне на проект - BIMx - бе категорично определено за мобилно приложение на годината. 

  

 

Номинациите и гласуването за наградите, по-популярни под наименованието „Чуковете", са дело на професионалисти в индустрията и реални потребители, които оценяват иновативните решения, които активно се развиват и използват в днешни дни. Като едни от малкото награди, включващи използването на информационните технологии в проектирането и строителството, наградите са уважавани заради отразяването на опита на реалните потребители с продуктите.  

 

Реализиран през месец май тази година ARCHICAD 22 драстично подобри работната среда за проектиране и документиране на фасади. Освен това ARCHICAD 22 се характеризира с значително усъвършенстване на управлението на информацията и 2D представянето. 

 

Носителят на множество награди BIMx се характеризира с функцията Hyper-model - уникалната технология за интегрирана 2D - 3D проектна навигация. BIMx е мостът между проектантското студио и строителната площадка. 

 

„За нас е чест и удоволствие отново да получим това огромно признание от нашите потребители", каза Акош Феметер, вицепрезидент на GRAPHISOFT. „Нашият ежегоден успех в тези награди със 100% потребителски вот говори много за стойността, която потребителите получават от работата си с ARCHICAD и BIMx." 

 

„Успехът в тези награди, в продължение на осем последователни години, означава толкова много за нас, защото нашите потребители оценяват подобренията и усъвършенстванията, които непрекъснато добавяме към ARCHICAD и BIMx ", каза Адриан Гирлинг, управляващ директор на GRAPHISOFT UK.

 

ЗА GRAPHISOFT

GRAPHISOFT® запали BIM революция през 1984 с първия в индустрията BIM софтуер за архитекти - ARCHICAD ®. GRAPHISOFT продължава да бъде лидер в индустрията с иновативните и първи по рода си решения, като революционния BIMcloud ® - първата в света среда за BIM сътрудничество в реално време; както и BIMx ® - водещото мобилно приложение за BIM визуализация и мигновен, лесен достъп до BIM за непрофесионалисти. GRAPHISOFT е част от Nemetschek Group.

 

 

 

« Назад