"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

BIMx спечели награда Най-добър продукт 2020

19.10.2020

 

  

 

Многократно награждаваното приложение на Graphisoft за презентации и комуникация - BIMx бе отличено за пореден път от Architect's Newspaper. BIMx получи наградата Най-добър продукт за 2020 година в категория софтуер за проектиране и строителство. Редакторите избраха BIMx заради силата му да осигури значимо BIM преживяване на всички заинтересовани страни в проектирането, конструирането и цялостния жизнен цикъл на сградата.


С BIMx Archicad потребителите могат да пренесат проекта към строителната площадка за бърза, специфична обратна връзка с клиентите, спестявайки време и пари. „BIMx ни помага да следим всички детайли, без да правим пропуски", каза Питър Дуий, главен архитект в 2e Architects. „Просто качваме модела на таблет и предоставяме на изпълнителите директен достъп до файла", добави той.


Наличен както за потребители на iOS, така и на Android, в най-популярните уеб браузъри и настолни компютри, BIMx предоставя навсякъде и по всяко време достъп до разрези на модели в реално време, измерване и оценки на проекти в контекста на модела.

« Назад