ПОСТОЯНЕН ЛИЦЕНЗ ЗА ARCHICAD 24 ДО
-32% ПО-ЕВТИНО + БЕЗПЛАТЕН TWINMOTION

  Регистрирай се за до -32% отстъпка

5 причини да пробвате Archicad

Пет причини да пробвате новия Archicad.

Гъвкаво лицензиране

Гъвкаво лицензиране

Плащате повече, но използвате Вашия BIM софтуер по-малко поради ограничения и несъвместимост? Управлявайте финансите и софтуера си с нашите гъвкави възможности и условия, избирайки лиценз, който ще пасне най-добре на практиката ви. Временен лиценз за период от месец или година е най-евтиният начин да започнете с ArchiCAD – водещият BIM софтуер за архитекти. Постоянните лицензи за ArchiCAD ви осигуряват неограничен достъп до софтуера, а и представляват най-евтиния вариант в дългосрочен план, тъй като на практика притежавате софтуера завинаги, заедно с правото на актуализация по всяко време.

Създаден от архитекти

Създаден от архитекти

Разработен от архитекти за архитекти Archicad посреща нуждата и желанието на архитектите да създават прекрасна архитектура без компромис с практическите нужди. Archicad революционизира архитектурния дизайн още с появата си през 1987. Концепцията Виртуална Сграда на GRAPHISOFT е призната от множество професионалисти в индустрията за първопоявата на BIM, както и за първия комерсиален BIM продукт за персонални компютри. Днес ArchiCAD се използва от стотици хиляди архитекти в 108 държави и на 27 езика.

Интегриран дизайн

Интегриран дизайн

Изграждайте по-висококачествени сгради, благодарение на прозрачността, предоставена от споделения модел и ориентираните към екипната работа процеси. Обединявайки архитекти и инженери в споделената среда на BIMcloud, Интегрираният дизайн е прогресивен BIM работен процес, който помага на проектантските екипи да проектират по-добри сгради. Безпроблемните работни процеси и прозрачността на споделения модел изграждат доверие между членовете на екипа и елиминират дублиране на модела и повтаряща се работа между архитектите и инженерите конструктори.

Облак, на който може да разчитате

Облак, на който може да разчитате

Притеснявате ли се за сигурността и производителността на облачната платформа на вашия BIM софтуер? BIMcloud на GRAPHISOFT гарантира бърз, ефективен и сигурен достъп до споделени проекти в реално време, независимо от размера на проекта, местоположението на офисите или скоростта на интернет връзката. BIMcloud съхранява вашите данни в безопасност чрез архивиране на няколко нива и система за предварително наблюдение и предупреждение.

Наличен за частни, и публични облачни конфигурации на стандартен хардуер, което означава, че дори по-малките офиси могат да се възползват от бързия, ефективен и сигурен достъп до споделени проекти в реално време - а сигурността е гарантирана дори при сътрудничество през Интернет.

Отворено сътрудничество

Отворено сътрудничество

Отговаря ли вашият BIM софтуер на оперативната съвместимост между софтуерните платформи? Изграждайте и експлоатирайте по-добри сгради благодарение на безпроблемно сътрудничество, прозрачност, осигуряване на качество и достъпни данни. OPEN BIM е неутрален, модерен подход за сътрудничество, който приветства всички доставчици на софтуер, AEC практики (дизайнери, инженери и строители). OPEN BIM разширява предимствата на BIM чрез подобряване на достъпността, използваемостта, управлението и устойчивостта на цифровите данни в AEC индустрията. Споделената информация за проекта поддържа безпроблемно сътрудничество за всички участници в проекта.

Регистрирайте се сега, за да получите оферта и допълнителна отстъпка.

  Регистрирай се за до -32% отстъпка

Archicad е на разположение!

Проектирайте и реализирайте проекти от всякакъв размер с мощните вградени инструменти на Archicad и удобния за потребителя интерфейс, които го правят най-ефективният и интуитивен BIM софтуер на пазара.

Включвайки цялостна документация на проекта, публикуване с едно кликване, фотореалистична визуализация и най-добрия в класа си анализ, Archicad ви позволява да се съсредоточите върху това, което правите най-добре:

проектирайте страхотни сгради.

Нашето предложение

Водещият BIM софтуер Arcihcad 24 е с -32% по-ниска цена. Към него ще получите безплатен лиценз за Twinmotion 2020.

Хванете момента и вземете всичко необходимо за бюрото ви, BIM архитектурна среда за проектиране и визуализационна програма, работеща в реално време.

Постоянният лиценз за ArchiCAD ще можете да използвате практически вечно.

Ще работите на версията, която притежавате, толкова дълго, колкото решите без да губите правото си на актуализация на по-ниска цена.

Първоначалното придобиване на постоянен лиценз за Archicad  със софтуерната поддръжка ще ви осигури две версии на софтуера, Archicad 24 сега и Archicad 25 при излизането и. След изтичането и софтуерната поддръжка може да бъде подновена или прекъсната.

Безплатен Twinmotion 2020

Лицензът за ARCHICAD 24 ще ви осигури безплатно TWINMOTION 2020

Twinmotion е рендер програма, която работи в реално време по подобие на видео игрите. С нея ще можете да създавате висококачествени изображения, панорами и стандартни или 360 ° VR видеоклипове за минути. Ще можете да преглеждате и редактирате сцената си в реално време със същото високо качество като окончателното.

Вземете своята безплатна BIM оценка сега!

Регистрирайте се сега, за да получите безплатна BIM оценка и допълнителна отстъпка.

  Регистрирай се за до -32% отстъпка

Регистрация

Регистрирайте се сега, за да получите оферта и допълнителна отстъпка.