Иновативни BIM процеси с ArchiCAD 23

20 ноември, 17:30 часа

Регистрация

За събитието

Идеята на събитието е да събере хората от ArchiCAD общността – дългогодишни потребители, млади архитекти и всички, които са любопитни как се развива светът на BIM, в една непринудена среда, на чаша вино и хубава музика.

Основният лектор на събитието ще е Саболч Мико от Graphisoft. Той е лектор на множество международни конференции, както и преподавател, участвал в разработването на учебни и творчески материали за ArchiCAD. Г-н Мико е работил в Graphisoft UK, бил е гост лектор в университета по Технологии и Икономика в Будапеща, а понастоящем е BIM консултант в централата на Graphisoft.

Освен възможността да видите водещите иновации в архитектурния BIM, това ще е повод за неформални срещи, обмяна на мнения и добре прекарано време.

Музиката ще е от Dj Marten (soundcloud.com/djmarten).

Ще се радваме да бъдете наши гости. Вход свободен. С цел да осигурим максимален комфорт за всички присъстващи, Ви молим да попълните регистрационната форма за присъствие.

Програмата

BIM работни процеси с ArchiCAD

Лектор: Саболч Мико, Graphisoft

BIMx & ArchiCAD с Twinmotion

Лектор: Саболч Мико, Graphisoft

Коктейл & музика от Dj Marten

Начало 17:30 часа, ГЕНЕРАТОР - София, бул. Черни Връх 47 / Източен вход / Бизнес Център Витоша

Регистрация

Регистрацията е затворена. Благодарим Ви за рекордния интерес!


Мястото

Генератор продуцира, организира и е домакин на разнообразни събития, изложби, работилници и дискусии, с които представя дизайн, дизайн фокусирана култура, креативност, нови технологии и иновации. Пространството на Генератор дава поле за съвместни проекти и обмяна на знание и опит на хора от творческата общност, бизнес общността и публичния сектор.

Как да стигнете?

Генератор – завод Витоша
Бул. Черни Връх 47 / Източен вход / Бизнес Център Витоша, София, България

С кола

След достигане до местоположението на завод Витоша (моля вижте картата за подробности) завийте покрай дясната страна на сградата. На бариерата ще ви дадат талон за безплатен паркинг. Продължете покрай сградата до достигането на източния вход. Паркирайте и се качете на петия етаж, където се намира Генератор.

С метро

Моля използвайте линия 2 на метрото (М2) и слезте на метростанция Витоша. Продължете по бул. Черни връх в посока бул. Никола Вапцаров. Минете отдясно на сградата на завод Витоша, за да стигнете до източния вход.

Използвайте асансьора или стълбите, за да се качите на 5-я етаж, където е пространството на Генератор.

Виж на карта

За нас

GRAPHISOFT

GRAPHISOFT® запали BIM революция през 1984 с първия в индустрията BIM софтуер за архитекти - ARCHICAD®. GRAPHISOFT продължава да бъде лидер в индустрията с иновативните и първи по рода си решения, като революционния BIMcloud® - първата в света среда за BIM сътрудничество в реално време; както и BIMx® - водещото мобилно приложение за BIM визуализация и мигновен, лесен достъп до BIM за непрофесионалисти.

АРХИТЕКТУРЕН ДИГИТАЛЕН ДИЗАЙН

Ние сме хора, чийто професионален и личен път е свързан с първите стъпки на BIM в България още през ранните 90, реализирана по това време от „Виртуалната Сграда“ на ArchiCAD. Оттогава досега работим за възприемането и използването на модерните дигитални BIM технологии в строителната индустрия. Ние сме поддръжници на прехода на индустрията към практики на кооперативност, споделен риск и открит обмен на данни между всички участници в процеса на проектиране и съществуване на сградата.