"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Abvent

Artlantis 6.5 - онлайн семинар на 4-ти април

27.03.2018

 

 

Каним Ви да се присъедините към живото излъчване на безплатния уебинар Artlantis 6.5, което ще се състои на 4-ти април, сряда. Имате възможност да изберете между две опции за начален час.

 

Artlantis 6.5  - новата версия на самостоятелното приложение за визуализация, разработено от Abvent специално за архитекти и дизайнери, се гордее с напълно нов физичен енджин, нови опции при работа с осветление и редица други вълнуващи характеристики, които превръщат Artlantis в категоричен избор за архитекти и дизайнери в над 80 държави.


На 4-ти април 2018г. имате възможността да се присъедините към някое от двете предвидени излъчвания на онлайн семинара, воден от Илдико Сабо от Abvent, която ще ви преведе през работните процеси в Artlantis, акцентирайки, разбира се, върху фантастичните нови функции и характеристики на програмата:

 

 Render Manager
 Physical sky
 Export Twinmotion
 Физичен енджин
 Осветлението и неоновото осветление.
 Поставяне на терен
 Лазерна проекция
 Атмосферна оклузия
 White balance

 

Онлайн семинарът е безплатен, но изисква регистрация.
Дата: 4-ти април 2018г. /сряда/

 

Регистрационната форма ще намерите тук: https://attendee.gotowebinar.com

като от падащото меню може да изберете по-удобния за вас начален час - 09.00 ч. или 17.00 ч.

Продължителност: 1 час.  

Нямате Artlantis 6.5? Изтеглете 30-дневна пробна версия:

 

    

Инструкции за инсталация ще намерите тук: http://archicadbg.com/products/view/14/221 

 

 

За Artlantis:


Artlantis е семейство самостоятелни приложения за визуализация, разработени от Abvent специално за архитекти и дизайнери. Artlantis Render е предназначен за генериране на неподвижни фотореалистични изображения с висока резолюция, докато Artlantis Studio, освен за този тип изображения, е идеален за създаване на анимации, iVisit 3D панорами и iVisit 3D VR Обекти. Наличен на 11 езика Artlantis взаимодейства директно с ARCHICAD, Revit, SketchUp Pro, Vectorworks и Arc+. Импортът на DWF, OBJ и FBX формати, както и DXF, DWG и 3DS плъгини осигуряват безпроблемно взаимодействие с всички водещи CAD софтуери. Тематичните колекции от материали, параметрични текстури и обекти (познати като Artlantis Media) дават възможност на потребителите да симулират живи сцени в реалистична среда.
 

« Назад