"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

GRAPHISOFT и Epic Games обединяват сили и ще предложат визуализация в реално време от ново поколение на AEC професионалистите

06.06.2019

Безплатен лиценз за Twinmotion за всички ArchiCAD потребители

Предстоящата усъвършенствана версия на софтуера ще бъде безплатна за притежателите на ArchiCAD 23. 

 

Будапеща/Кери, Северна Каролина - 5 юни 2019г. - производителят на ARCHICAD - GRAPHISOFT® и производителят на Unreal Engine - Epic Games подписаха споразумение за сътрудничество с цел предоставяне на потребителите на ARCHICAD 23 безплатен достъп до предстоящата версия на новото решение за визуализация на Epic, базирано на наскоро придобития Twinmotion, който ще включва уникална по рода си технология за визуализация в реално време. 

 

„Същият Unreal Engine, който захранва най-популярната в света видео игра - Fortnite, от години е част от Twinmotion", казва Марк Пети, Генерален мениджър , Unreal Engine, Epic Games. „Изключително развълнувани сме от съвместната работа с GRAPHISOFT, която ще ни позволи да представим работата с технология за визуализация в реално време, която ще помогне на архитекти и дизайнери да комуникират визуално. Лекотата на работа с потребителския интерфейс на Twinmotion и мощността на Unreal Engine ще окажат невиждан ефект в индустрията. 

 

„Всъщност визуализацията в реално време е следващата голяма стъпка във фотореалистичната визуализация", категоричен е Хю Робъртс, изпълнителен директор на GRAPHISOFT. „За внедряването на тази фантастична технология в AEC пространството нямаше по-подходящ партньор от Epic Games! Потребителите на ARCHICAD 23 ще се възползват от несравнимо преживяване при създаването и споделянето на своите архитектурни проекти. " 

 

 Специална оферта за притежателите на лиценз за ArchiCAD 23

  

Като част от споразумението, всички притежатели на лиценз за ARCHICAD 23, независимо дали новозакупен лиценз или актуализация от предходни версии, ще получат и безплатни пълнофункционални лицензи за предстоящата усъвървенствана версия на Twinmotion на Epic Games.

 

Тясното сътрудничество между двете компании ще осигури плавен и безпроблемен работен процес между ARCHICAD и софтуера на Epic. Офертата ще бъде валидна от излизането на подобрения от Epic Games софтуер (което се очаква през четвъртото тримесечие на 2019) и ще е валидно докато ARCHICAD 23 е актуалната версия на програмата (т.е. до излизането на ArchiCAD 24). Всички настоящи ArchiCAD потребители имат възможността да изпробват настоящата безплатна версия на Twinmotion - unrealengine.com/twinmotion

 

За да научите подробности свързани с решението на Epic за визуализация в реално време за потребителите на ARCHICAD 23, гледайте записа на световната премиера на ARCHICAD 23 тук: graphisoft.com/archicad.

 

« Назад