"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

ARCHICAD 23 с IFC4 Reference View Export сертификация

15.06.2019

Клиентите на GRAPHISOFT са сред първите, които ще се възползват от висококачествения обмен на данни с инженери, благодарение на IFC4 сертифицирането на ARCHICAD

 

Будапеща, 7 юни 2019 - GRAPHISOFT®, производител на ARCHICAD, обяви важен напредък по отношение развитието на OPEN BIM, като е сред първите, получили IFC4 Reference View Export сертификация (Architectural Reference Exchange). 

 

Пионерът в движението OPEN BIM, GRAPHISOFT прилага универсален OPEN BIM подход, основан на отворени стандарти и работни процеси, използвайки модела за данни buildingSMART, който предоставя сериозни предимства за съвместното проектиране, изграждане и експлоатация на сгради. 

 

"ARCHICAD е международно признат като BIM решение, осигуряващо най-детайлният IFC импорт и експорт. Потребителите на ARCHICAD имат абсолютен контрол върху определянето на всички параметри на елементите, които ще бъдат включени в IFC файла", каза Миклош Словени-Лукс, Ръководител на програмата OPEN BIM, GRAPHISOFT. „В GRAPHISOFT вярваме, че осигуряването на отворени работни процеси е в интерес на нашите клиенти и индустрията като цяло за постигане на по-голяма производителност и в крайна сметка по-добра строителна среда." 

 

IFC4 Reference View улеснява висококачествените координационни работни процеси за дисциплините на дизайна: архитектура, конструктивно инженерство и строителни услуги. 

 

Сертифицираният IFC4 Reference View 1.2 Export ще бъде наличен в ARCHICAD 23, най-новата версия на многократно награждаваното BIM решение за архитекти, която беше обявена през май. 

« Назад