"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

BIM потребителите определиха ARCHICAD за най-добър продукт за девета поредна година

27.11.2019

Будапеща, 21 ноември 2019 - водещият производител на BIM софтуер за архитекти - GRAPHISOFT - обяви, че ArchiCAD 23 е спечелил престижното отличие „BIM продукт на годината" на четириадесетите годишни награди на Construction Computing Magazine в Обединеното кралство. Това е девета поредна година, в която ArchiCAD е удостоен с награда за най-добър BIM продукт. GRAPHISOFT се гордее и с друго признание от форума - многократно награждаваното приложение за представяне на проект - BIMx - бе категорично определено за мобилно приложение на годината.

 

 

Последната версия на ArchiCAD осигурява безпрецедентна скорост за реакция от страна на софтуера, прецизни възможности за моделиране на сглобяеми конструкции и най-добрата работна среда за мултидисциплинарно сътрудничество. По-конкретно ARCHICAD 23 значително повишава скоростта на основните дневни работни задачи, като стартиране на софтуера, отварянето на файлове, работата по няколко проекта и навигирането между различни изгледи на BIM проект. Напълно новите инструменти за Отвори, Колони и Греди повишават прецизността при моделиране и взаимодействието с инженерните дисциплини.

 

Номинациите и гласуването за наградите, по-популярни под наименованието „Чуковете", са дело на професионалисти в индустрията и реални потребители, които оценяват иновативните решения, които активно се развиват и използват в днешни дни. Като едни от малкото награди, включващи използването на информационните технологии в проектирането и строителството, наградите са уважавани заради отразяването на опита на реалните потребители с продуктите.  

 

Многократно награждаваното приложение BIMx, което се характеризира с уникалната технология Hyper-model за интегрирана 2D и 3D навигация в проекта отново заслужи наградата Мобилна технология на годината. BIMx е свързващото звено между проектантското студио и строителната площадка. 

 

 „За нас е чест и удоволствие отново да получим това огромно признание от нашите потребители", каза Акош Феметер, вицепрезидент на GRAPHISOFT. „Нашият ежегоден успех в тези награди със 100% потребителски вот говори много за стойността, която потребителите получават от работата си с ARCHICAD и BIMx."

 

 

„Успехът в тези награди, в продължение на осем последователни години, означава толкова много за нас, защото нашите потребители оценяват подобренията и усъвършенстванията, които непрекъснато добавяме към ARCHICAD и BIMx ", каза Адриан Гирлинг, управляващ директор на GRAPHISOFT UK.

 

 

 

ЗА GRAPHISOFT

GRAPHISOFT® запали BIM революция през 1984 с първия в индустрията BIM софтуер за архитекти - ARCHICAD ®. GRAPHISOFT продължава да бъде лидер в индустрията с иновативните и първи по рода си решения, като революционния BIMcloud ® - първата в света среда за BIM сътрудничество в реално време; както и BIMx ® - водещото мобилно приложение за BIM визуализация и мигновен, лесен достъп до BIM за непрофесионалисти. GRAPHISOFT е част от Nemetschek Group.

 

« Назад