"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

Безплатен Twinmotion за ArchiCAD потребителите с активен договор за софтуерна поддръжка

20.03.2020

Директна връзка между TWINMOTION и ARCHICAD за професионална визуализация в реално време

 

  

Създавайте висококачествени визуализации, докато работите върху вашия BIM проект, като съчетавате информирани дизайнерски решения и завладяващи клиентски презентации. Препоръчва се за архитекти, интериорни дизайнери, урбанисти и ландшафтни архитекти, за лесно създаване на висококачествени изображения, панорами и стандартни или 360 ° VR видеоклипове за секунди. 

 

 

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ARCHICAD 23 

 

Превърнете своя ARCHICAD модел в завладяващо преживяване в реално време с Twinmotion! 

Потребителите на Twinmotion 2019 имат право на безплатeн ъпгрейд до Twinmotion 2020. 

Потребителите на ARCHICAD 23 могат да изтеглят този авангарден софтуер за визуализация в реално време безплатно (дори и да нямат лиценз за Twinmotion 2019) до 30 април 2020 г. 

Клиентите на ARCHICAD с активен договор за софтуерна поддръжка могат да изтеглят Twinmotion 2020 безплатно до 31 декември 2021 г.

 

КАК ДА ИНСТАЛИРАМ

 

Ако вече имате Twinmotion 2019, можете да инсталирате новата версия на Twinmotion 2020 във вашия Epic Games Launcher под раздела Twinmotion, който ще покаже бутона за инсталиране на Twinmotion 2020.

Ако нямате Twinmotion 2019, но имате ARCHICAD 23 или активен договор за софтуерна поддръжка, можете да получите Twinmotion 2020 безплатно, като направите следното:

1. Създайте акаунт в unrealengine.com.
Натиснете бутона SIGN IN в горния десен ъгъл, за да се логнете, ако вече имате регистрация, или за да създадете нов акаунт.

 

2. Кликнете върху "Download the Epic Games launcher button".

За да стартирате инсталатора на Windows, отворете EpicInstaller.msi; за да го стартирате на macOS, отворете EpicInstaller.dmg.

 

 

3. Влезте в своя Graphisoft профил (GS-ID) или създайте такъв на https://twinmotion.graphisoft.com/  и следвайте инструкциите за процеса на регистрация.

 

4. След успешна регистрация се върнете към Epic Games Launcher, където Twinmotion 2020 ще бъде на разположение за вас безплатно. Ако не виждате очакваната версия на продукта за инсталиране, придвижете се до друг раздел и се върнете обратно към Twinmotion, за да опресните страницата. 


5. Изтеглете плъгините за директна връзка с ARCHICAD.

В раздела Twinmotion в стартовия панел за Epic Games превъртете надолу до долу и кликнете върху бутона "Download the plugins". От падащото меню изберете правилната версия на вашата операционна система и ги изтеглете. Стартирайте инсталатора и в "Installation Type"изберете желаната версия на ARCHICAD. Можете да го инсталирате в повече от една версии едновременно.

 

ARCHICAD - TWINMOTION В ДЕЙСТВИЕ 

Приветствайте Twinmotion 2020!
Превърнете своя ARCHICAD модел в завладяващо преживяване в реално време по-бързо и по-лесно, отколкото някога сте смятали за възможно. Побързайте да получите своето безплатно копие на Twinmotion 2020 като потребител на ARCHICAD 23!


 

 

 

Уебинар ARCHICAD - Twinmotion
Гледайте записа на уебинара, излъчен на 22 октомври 2019 г., и научете как да започнете да създавате професионални дизайнерски презентации с помощта на директната връзка ARCHICAD-Twinmotion. Запознайте се с RIFT Architects от Норвегия, и вижте как е проектирано пристанището Nordre Jarlsberg Brygge, представено в демонстрацията.

 


 

ARCHICAD - Twinmotion Direct Link

Научете повече за живата връзка ARCHICAD - TWINMOTION и как можете да редактирате модела в реално време, да вземате решения относно дизайна в движение и да създавате спиращи дъха визуализации бързо и лесно.

 

 

Как да инсталирате директната връзка ARCHICAD - Twinmotion
Научете как да инсталирате ARCHICAD - Twinmotion Direct Link стъпка по стъпка, с обяснения както за Windows, така и за macOS, и как да стартирате Twinmotion.


 

Първи стъпки с директната връзка ARCHICAD - Twinmotion
Започнете работа с ARCHICAD - Twinmotion Direct Link: гледайте примера и разберете как да създадете първия си проект за визуализация, как да персонализирате общите настройки и как да синхронизирате проекта.

 


 

Интервю с Крейг Бар, Технически маркетинг на Epic Games
Гледайте нашето интервю с Крейг Бар от екипа за технически маркетинг на Epic Games, за да научите за сътрудничеството между GRAPHISOFT и Epic Games, и безпроблемния работен процес на живата връзка ARCHICAD - Twinmotion.

 

  

 

 

« Назад