"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

Спешни лицензи за работа от дома

20.03.2020

СЪОБЩЕНИЕ от Хю Робъртс, изпълнителен директор на GRAPHISOFT, ОТНОСНО КОВИД-19

Тъй като коронавирусът въздейства върху хората по целия свят, нашите сърца и мисли са насочени към всички, засегнати от това безпрецедентно събитие, и ние оценяваме усилията на здравните работници, местните общности и правителствата по целия свят, които работят на първа линия, за да овладеят COVID-19. 

 

В GRAPHISOFT фокусът е насочен върху хората - да гарантираме, че правим всичко възможно, за да защитим нашите служители, партньори и потребители. Ние също работим, за да помогнем на нашата общност да поддържа непрекъснатостта на бизнеса, като подпомогнем бързото преминават към „работа от дома". Бих искал да споделя това, което правим, за да подкрепим нашите служители и потребители, за да вървим заедно напред. 

 

В GRAPHISOFT:
В сила от 16 март всички офиси на GRAPHISOFT следват политика за работа от дома в целия свят. През това време всички наши услуги остават напълно работещи и са достъпни чрез обичайния имейл, телефон и онлайн канали. Също така отлагаме всички пътувания, събития и събирания до по-нататъшно известие, за да сведем до минимум потенциалното вирусно предаване.

 

Подпомагане на нашите потребители:
GRAPHISOFT въведе безплатни лицензи за спешни случаи, за да помогне на потребителите, които могат да имат затруднения с достъпа до техните офисни ARCHICAD лицензи, докато са вкъщи. Тези временни 30-дневни ARCHICAD лицензи могат да се активират дистанционно с прост код за активиране. Всичко, от което се нуждаете, е активен ARCHICAD 17 или по-нов лиценз и интернет връзка. За да поискате кодове за активиране на спешни лицензи, моля, свържете се с местния партньор на GRAPHISOFT.

 

АРХИТЕКТУРЕН ДИГИТАЛЕН ДИЗАЙН ЕООД

Graphisoft Център България

София

ж.к. "Яворов", бл.2

тел.: +3592 8468058

мобилен: +359 888 374240

ел. поща: m.dimitrov@archicadbg.com

 

Помощ на екипите да се приспособят да работят от дома:

За да помогнем на вашия екип да работи заедно, докато сте вкъщи, ние предлагаме безплатен 60-дневен достъп до BIMcloud като услуга, нашето решение за разширяване на екипното сътрудничество между архитекти и дизайнери. Работим за бързото разширяване на достъпността на тази услуга до нашите потребители по целия свят, за да бъде в сила от понеделник, 23 март.

 

За допълнителна техническа помощ, включително за това как да работите от дома с нашите продукти, моля, посетете Помощния център на GRAPHISOFT.

 

В GRAPHISOFT нашата мисия е да дадем възможност на екипите да създават страхотна архитектура. Работейки заедно, ние ще продължим да го правим дори и в това предизвикателно време. Ние предприемаме тези и други мерки, за да работим по безопасен начин, като същевременно гарантираме, че нашите клиенти продължават да се възползват изцяло от техните продукти и услуги. Моля, останете в безопасност и здрави и ви благодарим, че сте ценен член на нашата GRAPHISOFT общност, докато заедно преминаваме през това безпрецедентно предизвикателство.

 

 

С Най-Добри Пожелания,
Хю Робъртс, изпълнителен директор
GRAPHISOFT
Будапеща, Унгария

 

 

 

« Назад