"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

BUILDING TOGETHER - 14-16 септември

05.09.2021 BUILDING TOGETHER

Онлайн конференция
14-16 септември 2021

 

Присъединете се към нашата световната конференция, която има за цел да вдъхнови екипите от строителни професионалисти да създават невероятна архитектура.
Регистрирайте се безплатно - https://reg.buildingtogether.graphisoft.com/

 

  

 

Нашето тридневно дигитално събитие „Building Together" ще включва разисквания на най-предизвикателните и важни въпроси за архитектите и инженерите. Чрез внимателно подготвена програма, конференцията ще акцентира на критични теми в индустрията - от устойчивия дизайн до градското планиране; от интегрирания дизайн до опазване на забележителностите. 

 

Повече от 30 водещи архитекти и експерти от цял свят ще споделят опит и познания, под формата на кръгли маси, лекции и кратки презентации.

Запознайте се с лекторите тук: https://buildingtogether.graphisoft.com/our-speakers 

 

ПРОГРАМА НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

 

Вторник, 14 септември


В първият ден включва презентации, представящи визията на GRAPHISOFT за бъдещото развитиe и социалната отговорност, бъдещето на градовете и архитектурното образование.
https://buildingtogether.graphisoft.com/agenda

 


Сряда, 15 септември

  


Топ експерти в индустрията ще обсъждат променящата се роля на архитектите, ще засегнат теми като интегриран дизайн, управление на сградата през целия и жизнен цикъл, опазване на културното наследство.
https://buildingtogether.graphisoft.com/agenda?path=day2

 


Четвъртък, 16 септември


Ще разгледаме как технологиите модифицират и оформят AEC индустрията, ще представим най-добрите обрзци на алгоритмичния дизайн и ще продължим дискусиите относно природосъобразния дизайн.
https://buildingtogether.graphisoft.com/agenda?path=day3

 

« Назад