"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Graphisoft

Конференция Building Together 2022

15.10.2022

Присъединете се към световните лидери в AEC индустрията по време на тридневната онлайн конференцията Building Together 2022, за да се запознаете с най-новите тенденции и иновативни практики в индустрията.

  

Участниците в това дигитално събитие ще получат действителни и практически познания за предизвикателствата и възможностите, с които се среща AEC индустрията днес. Водещи експерти ще споделят своите знания и най-добри практики по горещи теми, включително устойчива архитектура, дигитална трансформация, завладяваща визуализация, сътрудничество между архитекти и инженери. 

 

Будапеща, 15 октомври 2022г. - водещият производител на BIM софтуер за архитекти и дизайнери -GRAPHISOFT® обяви пълния списък с лектори и програмата на онлайн събитието Building Together 2022. Организирана за датите 25-27 октомври, конференцията ще покрие широк спектър теми, в това число социално отговорна архитектура, дигитални инструменти и трансформация, технологии за визуализация. 

 

Ключовите теми, казусите и дискусиите на кръгла маса, в рамките на вдъхновяваща тридневна онлайн конференция, ще имат в центъра си реални практически ситуации. Сесиите „Въпроси и Отговори" в реално време и възможността за общуване в мрежа с водещи професионалисти и колеги, ще гарантират вдъхновяващо, интерактивно преживяване за всички участници. 

 

"Клиентите на Graphisoft са проектирали милиони сгради на всички континенти, за да създадат свят на атрактивна, стойностна и устойчива архитектурна среда", каза изпълнителният директор Хю Робъртс.
"Развълнувани и горди сме от възможността, да се присъединим към лидери на идеи и новатори в AEC пространството, по време на тазгодишното издание на онлайн конференцията Building Together - и да споделим техните практически прозрения за тенденциите, оформящи променящия се облик на архитектурата."

 

Какво да очакваме от Building Together 2022

 

• Архитектурата като инструмент за подобряване на живота: Според Анна Херингер (Германия), "радостният живот е творчески и активен процес". Международно признатата носителка на званието почетен преподавател на ЮНЕСКО през 2010 г. наскоро бе удостоена и с Кръста на заслугите на Германия за изключителния си принос като пионер в устойчивото строителство.

 

Създаване на социално отговорна архитектура (SRA): Джесика М. О'Донъл, Kitchen & Associates (САЩ), ще модерира кръгла маса за това как архитектурните практики могат да предприемат действителни стъпки, за да приложат елементи от социално отговорното архитектурно движение в настоящите си проекти.

 

• Златни хапки - Промяна в архитектурната практика, основана на данни: Данните са навсякъде, прозренията не са. Роузи Александър, Бонд Брайън (Великобритания), споделя поглед към това как архитектурните практики могат да използват данните, които генерират, за да разкрият информация, която движи промяната и променя поведението.

 

• Превръщане на идеята в изградена реалност - Плаващ офис Ротердам: Алберт Рихтерс обяснява как Powerhouse Company (Холандия) използва BIM за изграждане на плаваща, въглеродно неутрална офис сграда.

 

• Предимството да функционирате изцяло в BIM среда: как Archicad дава възможност на екип от 12 души в Resin Architecture, воден от Греъм Уипъл (САЩ), да върши работа колкото фирма от 50 души.
 

... и


• много повече.

 

Пълният списък с лектори и теми, както и линк за регистрация за безплатната конференция, може да намерите тук: https://graphisoft.com/events/building-together-digital-event-2022
 

« Назад