Специално предложение за членовете на КАБ

  Научи повече

Специално предложение за Archicad

Archicad е водещ архитектурен софтуер, разработен от архитекти, точно като вас. Добре познат сред колегията, той е лесен за научаване и забавен за използване. Archicad предоставя най-добрите възможности за проектиране в класа на архитектурните BIM софтуери.

За членовете на българската Камара на Архитектите предлагаме „групова“ стойност на софтуера, която е на половината от цената, на която се разпространява.

ArchiCAD 25 на половин цена с постоянен лиценз

Предлагаме ви постоянен лиценз за Archicad на цена от 1999 eur

Ще получите:

ДВЕ ВЕРСИИ НА ARCHICAD → НАСТОЯЩАТА + СЛЕДВАЩАТА

Заяви постоянен лиценз сега

Разсрочване на плащанията е възможно за период от година без допълнително оскъпяване. Условията и графика на плащанията ще бъдат договаряни спрямо индивидуалните нужди на всеки.

Защо си струва да притежавате постоянен софтуерен лиценз за Archicad?

Можете да се възползвате от предложението като заявите участие във формата по-долу.

Постоянен лиценз

Постоянният лиценз е предимство в стравнение с абонаментните модели, при които можете да наемате софтуера за определен период, от месец до една година. При тези модели вашето лицензионно право и използването на продукта винаги зависят от търговските политики на доставчика на софтуер. На практика това означава, че за да можете да отворите и редактирате проекта(ите) си, трябва да продължите да плащате безкрайно. Резултатът е - повече и по-големи текущи разходи. При постоянния лиценз за Archicad плащате еднократно за безсрочен лиценз и го притежавате завинаги. Вие решавате как да го управлявате, като вариантите пред вас са:

Групова, по-ниска цена за членовте на КАБ.

Заяви постоянен лиценз за ArchiCAD 25 на половин цена.

  Заяви постоянен лиценз

Заяви участие

Моля, въведете данните си и регистрационния номер в КАБ.

Групова, по-ниска цена за членовте на КАБ.

Заяви постоянен лиценз за ArchiCAD 25 на половин цена.

  Заяви постоянен лиценз

Какво е Archicad?

Archicad е архитектурен софтуер, който служи за цялостно проектиране на сгради - от обемно изследване до фазата на строителство. Той е достъпен както за Windows®, така и за Macintosh®. Според мнението на потребителите и ревюта на анализатори Archicad е най-лесният за научаване и най-забавен за използване архитектурен софтуер, с най-добрите възможности в класа си. Уникалната многонишкова софтуерна архитектура на Archicad предлага ненадмината производителност за проекти от всякакъв размер.

Archicad е най-лесният за научаване и най-забавен за използване архитектурен софтуер, с най-добрите възможности в класа си

Работи по-умно, не повече

Проектирайте и доставете проекти от всякакъв размер с мощния набор от вградени инструменти и удобен за потребителя интерфейс на Archicad, които го правят най-ефективният и интуитивен BIM софтуер на пазара. Archicad се отличава с автоматична функция за създаване на проектна документация, публикуване с едно кликване, фотореалистично изобразяване и най-добър в класа анализ. Archicad ви позволява да се съсредоточите върху това, което правите най-добре: да проектирате страхотни сгради.

Бъдете архитектът, който искате да бъдете

Останете в творческия процес с адаптивния и персонализиращ се потребителски интерфейс на Archicad. Проектирайте както в 2D, така и в 3D с набор от инструменти, който включва интелигентен курсор, контекстно-базирано редактиране и опции за въвеждане. Чувствайте се у дома си с познатата терминология и функционалност, като в CAD приложение: фаворити и слоеве, за да подпомогнете процеса на проектиране; етажи и инструменти, които отразяват реални структури.

Проектирайте каквото и да е. Проектирайте всичко

Дайте свобода на своето въображение с водещия BIM софтуер, разработен от архитекти, точно като вас. Инструментите за алгоритмичен дизайн и поддръжката на големи модели ви позволяват да правите това, което правите най-добре: да създавате страхотна архитектура.

Анализирайте и проектирайте невероятни сгради

Анализирайте

Проектирайте невероятни сгради

Чрез свързване на Archicad с най-добрите по рода си инструменти за анализ на пазара, ще идентифицирате и решите проблеми в най-ранните етапи на проектиране. Всичко това допринася за прецизен дизайн, който е по-лесен за изграждане и по-евтин за управление.

Работете съвместно

Работете с всеки, навсякъде, по всяко време

Работете с екипи от офис на съседната улица или с такива на друг континент, по проекти с всякакъв размер или сложност. Всичко е бързо, благодарение на съобщенията в реално време. Откриването и разрешаването на конфликти са бързи и лесни, независимо от това, какъв софтуер може да ползват другите членове на проектантския екип.

Създайте проектна документация

Фокусирайте се над дизайна, не над документацията

Пълните набори автоматична документация, комбинирани с мощен работен процес за публикуване, който отговаря на изискванията, означава, че можете да се съсредоточите върху вашите проекти, а не върху изготвянето на проектната документация.

Визуализирайте и вдъхнете живот на моделите си

Визуализирайте

Вдъхнете живот на моделите си

Съживете вашите модели с вградения в Archicad софтуер за архитектурна визуализация. Наличните инструменти за визуализация и виртуална реалност са създадени, за да помогнат на всеки да се ориентира и навигира в BIM модела. Разбирането на модела означава, че решенията и промените могат да бъдат взети в ранните фази на проектиране, което спестява време, пари и проблеми на строителната площадка.

Защо Archicad?

Заявете сега на до половин цена!

  Заяви постоянен лиценз