Специално предложение за членовете на КАБ

  Научи повече

Специално предложение за Archicad 24

Archicad е водещ архитектурен софтуер, разработен от архитекти, точно като вас. Добре познат сред колегията, той е лесен за научаване и забавен за използване. Archicad предоставя най-добрите възможности за проектиране в класа на архитектурните BIM софтуери.

За членовете на българската Камара на Архитектите предлагаме „групова“ стойност на софтуера, която е на половината от цената, на която се разпространява.

ArchiCAD 24 на половин цена с постоянен лиценз

Предлагаме ви постоянен лиценз за Archicad 24 – на платформите Mac и Windows

В офертата са включени:

Стойност

Стойността се определя от броя на заявените лицензи. Цената е толкова по-ниска, колкото по-голям е броят на заявените лицензи.

Общ брой лицензи Стойност на безсрочен лиценз за Archicad 24
30 – 50 € 2790
50 – 80 € 2395
80+ € 1999

Стойностите са без начислен ДДС.

Срок на участие

Можете да се възползвате от предложението като заявите участие, натискайки бутона по-долу.

Постоянен лиценз

Постоянният лиценз е предимство в стравнение с абонаментните модели, при които можете да наемате софтуера за определен период, от месец до една година. При тези модели вашето лицензионно право и използването на продукта винаги зависят от търговските политики на доставчика на софтуер. На практика това означава, че за да можете да отворите и редактирате проекта(ите) си, трябва да продължите да плащате безкрайно. Резултатът е - повече и по-големи текущи разходи. При постоянния лиценз за Archicad плащате еднократно за безсрочен лиценз и го притежавате завинаги. Вие решавате как да го управлявате, като вариантите пред вас са:

Цената е толкова по-ниска, колкото по-голям е броят на заявените лицензи.

Заяви постоянен лиценз за ArchiCAD 24 до 30 юни 2021.

Първите заявили общо 30 лиценза, ще получат допълнителна отстъпка от -5%.

  Заяви постоянен лиценз

Заяви участие

Моля, въведете данните си и регистрационния номер в КАБ.

Цената е толкова по-ниска, колкото по-голям е броят на заявените лицензи.

Заяви постоянен лиценз за ArchiCAD 24 до 30 юни 2021.

Първите 30 лиценза, ще получат допълнителна отстъпка от -5%.

  Заяви постоянен лиценз

Какво е Archicad?

Archicad е архитектурен софтуер, който служи за цялостно проектиране на сгради - от обемно изследване до фазата на строителство. Той е достъпен както за Windows®, така и за Macintosh®. Според мнението на потребителите и ревюта на анализатори Archicad е най-лесният за научаване и най-забавен за използване архитектурен софтуер, с най-добрите възможности в класа си. Уникалната многонишкова софтуерна архитектура на Archicad предлага ненадмината производителност за проекти от всякакъв размер.

Archicad е най-лесният за научаване и най-забавен за използване архитектурен софтуер, с най-добрите възможности в класа си

Работи по-умно, не повече

Проектирайте и доставете проекти от всякакъв размер с мощния набор от вградени инструменти и удобен за потребителя интерфейс на Archicad, които го правят най-ефективният и интуитивен BIM софтуер на пазара. Archicad се отличава с автоматична функция за създаване на проектна документация, публикуване с едно кликване, фотореалистично изобразяване и най-добър в класа анализ. Archicad ви позволява да се съсредоточите върху това, което правите най-добре: да проектирате страхотни сгради.

Бъдете архитектът, който искате да бъдете

Останете в творческия процес с адаптивния и персонализиращ се потребителски интерфейс на Archicad. Проектирайте както в 2D, така и в 3D с набор от инструменти, който включва интелигентен курсор, контекстно-базирано редактиране и опции за въвеждане. Чувствайте се у дома си с познатата терминология и функционалност, като в CAD приложение: фаворити и слоеве, за да подпомогнете процеса на проектиране; етажи и инструменти, които отразяват реални структури.

Проектирайте каквото и да е. Проектирайте всичко

Дайте свобода на своето въображение с водещия BIM софтуер, разработен от архитекти, точно като вас. Инструментите за алгоритмичен дизайн и поддръжката на големи модели ви позволяват да правите това, което правите най-добре: да създавате страхотна архитектура.

Анализирайте и проектирайте невероятни сгради

Анализирайте

Проектирайте невероятни сгради

Чрез свързване на Archicad с най-добрите по рода си инструменти за анализ на пазара, ще идентифицирате и решите проблеми в най-ранните етапи на проектиране. Всичко това допринася за прецизен дизайн, който е по-лесен за изграждане и по-евтин за управление.

Работете съвместно

Работете с всеки, навсякъде, по всяко време

Работете с екипи от офис на съседната улица или с такива на друг континент, по проекти с всякакъв размер или сложност. Всичко е бързо, благодарение на съобщенията в реално време. Откриването и разрешаването на конфликти са бързи и лесни, независимо от това, какъв софтуер може да ползват другите членове на проектантския екип.

Създайте проектна документация

Фокусирайте се над дизайна, не над документацията

Пълните набори автоматична документация, комбинирани с мощен работен процес за публикуване, който отговаря на изискванията, означава, че можете да се съсредоточите върху вашите проекти, а не върху изготвянето на проектната документация.

Визуализирайте и вдъхнете живот на моделите си

Визуализирайте

Вдъхнете живот на моделите си

Съживете вашите модели с вградения в Archicad софтуер за архитектурна визуализация. Наличните инструменти за визуализация и виртуална реалност са създадени, за да помогнат на всеки да се ориентира и навигира в BIM модела. Разбирането на модела означава, че решенията и промените могат да бъдат взети в ранните фази на проектиране, което спестява време, пари и проблеми на строителната площадка.

Защо Archicad?

Заявете сега на до половин цена!

  Заяви постоянен лиценз