Постоянен лиценз за Archicad

  Научи повече

До 31 март: Специално предложение за безсрочен лиценз на Archicad

Дами и господа архитекти,

До края на март 2024 може да се възползвате от по-добрите условия за лицензиране на Archicad. Офертата е за постоянен лиценз на Archicad, който може да бъде използван неограничено дълго време. Придобивайки го ще имате сигурност и предвидимост на разходите в следващите няколко години.

Всеобщото покачване на цените е факт. Софтуерът, с който работите ежедневно, също не прави изключение. След покачването на цените с 15% през април 2023 г., второто след май 22 г., ни чака ново увеличение от 1 април 2024 г., този път с нови 10%...

До тогава, през февруари и март, с тази оферта може да спестите значителна част от стойността на безсрочният лиценз за Archicad.

Сертификат за ArchiCAD на промо цена с постоянен лиценз

Постоянен лиценз за Archicad с -15% отстъпка

до 31.03.2024 г.

Ще получите:

ДВЕ ВЕРСИИ НА ARCHICAD

Възможност за групова работа

Избор на платформа

Сигурност

Интерактивно представяне на 3D модела и 2D документацията

Допълнителна функционалност

Обучение

Софтуер за фотореалистично представяне

Можете да се възползвате от предложението като се регистрирате, натискайки бутона по-долу.

Заяви постоянен лиценз

Моля, въведете данните си и ние ще ви изпратим предложение.

Защо си струва да притежавате постоянен софтуерен лиценз за Archicad?

Заявете своя Archicad сега.

Постоянен лиценз

Постоянният лиценз е предимство в сравнение с абонаментните модели, при които можете да наемате софтуера за определен период, от месец до една година. При тези модели вашето лицензионно право и използването на продукта винаги зависят от търговските политики на доставчика на софтуер. На практика това означава, че за да можете да отворите и редактирате проекта(ите) си, трябва да продължите да плащате безкрайно. Резултатът е - повече и по-големи текущи разходи. При постоянния лиценз за Archicad плащате еднократно за безсрочен лиценз и го притежавате завинаги. Вие решавате как да го управлявате, като вариантите пред вас са:

Специално предложение до края на март 2024 г.

Заяви постоянен лиценз за ArchiCAD на промо цена.

  Заяви постоянен лиценз

Заявка

Моля, въведете данните си.

Специално предложение до края на март 2024 г.

Заяви постоянен лиценз за ArchiCAD на промо цена.

  Заяви постоянен лиценз

Какво е Archicad?

Archicad е архитектурен софтуер, който служи за цялостно проектиране на сгради - от обемно изследване до фазата на строителство. Той е достъпен както за Windows®, така и за Macintosh®. Според мнението на потребителите и ревюта на анализатори Archicad е най-лесният за научаване и най-забавен за използване архитектурен софтуер, с най-добрите възможности в класа си. Уникалната многонишкова софтуерна архитектура на Archicad предлага ненадмината производителност за проекти от всякакъв размер.

Archicad е най-лесният за научаване и най-забавен за използване архитектурен софтуер, с най-добрите възможности в класа си

Работи по-умно, не повече

Проектирайте и доставете проекти от всякакъв размер с мощния набор от вградени инструменти и удобен за потребителя интерфейс на Archicad, които го правят най-ефективният и интуитивен BIM софтуер на пазара. Archicad се отличава с автоматична функция за създаване на проектна документация, публикуване с едно кликване, фотореалистично изобразяване и най-добър в класа анализ. Archicad ви позволява да се съсредоточите върху това, което правите най-добре: да проектирате страхотни сгради.

Бъдете архитектът, който искате да бъдете

Останете в творческия процес с адаптивния и персонализиращ се потребителски интерфейс на Archicad. Проектирайте както в 2D, така и в 3D с набор от инструменти, който включва интелигентен курсор, контекстно-базирано редактиране и опции за въвеждане. Чувствайте се у дома си с познатата терминология и функционалност, като в CAD приложение: фаворити и слоеве, за да подпомогнете процеса на проектиране; етажи и инструменти, които отразяват реални структури.

Проектирайте каквото и да е. Проектирайте всичко

Дайте свобода на своето въображение с водещия BIM софтуер, разработен от архитекти, точно като вас. Инструментите за алгоритмичен дизайн и поддръжката на големи модели ви позволяват да правите това, което правите най-добре: да създавате страхотна архитектура.

Анализирайте и проектирайте невероятни сгради

Анализирайте

Проектирайте невероятни сгради

Чрез свързване на Archicad с най-добрите по рода си инструменти за анализ на пазара, ще идентифицирате и решите проблеми в най-ранните етапи на проектиране. Всичко това допринася за прецизен дизайн, който е по-лесен за изграждане и по-евтин за управление.

Работете съвместно

Работете с всеки, навсякъде, по всяко време

Работете с екипи от офис на съседната улица или с такива на друг континент, по проекти с всякакъв размер или сложност. Всичко е бързо, благодарение на съобщенията в реално време. Откриването и разрешаването на конфликти са бързи и лесни, независимо от това, какъв софтуер може да ползват другите членове на проектантския екип.

Създайте проектна документация

Фокусирайте се над дизайна, не над документацията

Пълните набори автоматична документация, комбинирани с мощен работен процес за публикуване, който отговаря на изискванията, означава, че можете да се съсредоточите върху вашите проекти, а не върху изготвянето на проектната документация.

Визуализирайте и вдъхнете живот на моделите си

Визуализирайте

Вдъхнете живот на моделите си

Съживете вашите модели с вградения в Archicad софтуер за архитектурна визуализация. Наличните инструменти за визуализация и виртуална реалност са създадени, за да помогнат на всеки да се ориентира и навигира в BIM модела. Разбирането на модела означава, че решенията и промените могат да бъдат взети в ранните фази на проектиране, което спестява време, пари и проблеми на строителната площадка.

Защо Archicad?

Заявете сега на промо цена!

  Заяви постоянен лиценз